Roos van crêpe-papier

Crepe-papier roze roos

Vanmiddag hebben we met de Creatieve Commissie een workshop ‘crepe-papier rozen maken’ gegeven. Helaas was de opkomst laag, maar ja met 25 graden en een strak blauwe hemel konden we het natuurlijk verwachten. Met een stukje ijzerdraad, houtlijm, wc papier en crepe-papier hebben we hele mooie resultaten gekregen!

Bovenaanzicht roos

Dit is de roos die ik heb gemaakt. Het was wel een werkje waar veel geduld voor nodig was, omdat elk blaadje apart opgeplakt moet worden. Maar: geen paniek! Want vrijwel iedereen heeft een mooi resultaat verkregen:

crepe-papier rozen

Ook benieuwd hoe je zelf een roos kunt maken? Hier vind je een uitleg met plaatjes en beschrijving. Zelf heb ik de blaadjes, nadat ze allemaal opgeplakt waren, omgekruld naar buiten met behulp van een potlood. Hierdoor lijkt de bloem meer op een roos.

Advertenties

2 thoughts on “Roos van crêpe-papier

    • De creatieve commissie is een commissie van de UBV (Utrechtse Biologen Vereniging). Er zijn volgens mij wel iets van 20 commissies ofzo waar je als Bioloog lid van kan worden. Je organiseert dan naast de studie allemaal activiteiten, dus het is eigenlijk gewoon puur voor de leuk haha:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s